Кулінарія

Пошкодувала, що раніше не готувала цей рецепт курячих котлет з начинкою. Дуже смачна закуска і частування

Здивувалася також, наскільки просто робляться такі котлети. Звичайний фарш я зробила трохи по-своєму, а от всередині начинку з перепелиного яйця, так і залишила, як в оригінальному рецепті.

Дуже смачно вийшло, всім гостям сподобалося. Так що це рецепт, як закуску для святкового столу, так і для приготування будь-вечір – швидко, просто і смачно.

Оригінальні ніжні котлетки з курячого фаршу з начинкою з перепелиного яйця

Знадобиться:

  • Фарш курячий – 400-430 гр. ;
  • 1 куряче яйце;
  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • 2-3 ст. л. борошна;
  • Сіль, мелений перець.

Для начинки – 8 перепелиних яєць.

Приготування

Відварити круто перепелині яйця. Охолодити і почистити.

Фарш я робила сама, перекрутивши куряче філе з цибулею і морквою. Можна брати і готовий, додати в нього інші інгредієнти.

У фарш вбити яйце, перемішати. Додати борошно, посолити, поперчити і ще раз змішати.

Підготувати форму для запікання, змастити трохи олією.

Тепер формуємо з фаршу акуратні котлетки. Роблячи корж, вкладаючи всередину яйце і закриваючи його з усіх сторін фаршем.

Укладаємо готові котлети в форму, закриваємо фольгою. Запікати при 190-200 градусах протягом 20-23 хвилин. Потім фольгу зняти і запекти ще 5-7 хвилин, щоб котлети зарум’янилися.

Готовим котлет дати охолонути.