Пошкодувала, що раніше не готувала цей рецепт курячих котлет з начинкою. Дуже смачна закуска і частування
Здивувалася також, наскільки просто робляться такі котлети. Звичайний фарш я зробила трохи по-своєму, а от всередині начинку з перепелиного яйця, так і залишила, як в оригінальному рецепті.
Дуже смачно вийшло, всім гостям сподобалося. Так що це рецепт, як закуску для святкового столу, так і для приготування будь-вечір – швидко, просто і смачно.
Оригінальні ніжні котлетки з курячого фаршу з начинкою з перепелиного яйця
Знадобиться:
- Фарш курячий – 400-430 гр. ;
- 1 куряче яйце;
- 1 цибулина;
- 1 морквина;
- 2-3 ст. л. борошна;
- Сіль, мелений перець.
Для начинки – 8 перепелиних яєць.
Приготування
Відварити круто перепелині яйця. Охолодити і почистити.
Фарш я робила сама, перекрутивши куряче філе з цибулею і морквою. Можна брати і готовий, додати в нього інші інгредієнти.
У фарш вбити яйце, перемішати. Додати борошно, посолити, поперчити і ще раз змішати.
Підготувати форму для запікання, змастити трохи олією.
Тепер формуємо з фаршу акуратні котлетки. Роблячи корж, вкладаючи всередину яйце і закриваючи його з усіх сторін фаршем.
Укладаємо готові котлети в форму, закриваємо фольгою. Запікати при 190-200 градусах протягом 20-23 хвилин. Потім фольгу зняти і запекти ще 5-7 хвилин, щоб котлети зарум’янилися.
Готовим котлет дати охолонути.