Кулінарія

20 рецептів пиріжків: звичайний, гарячий та холодний спосіб, без дріжджів, на кефірі та ін. Ділюся збіркою рецептів

Сьогодні хочу з Вами поділитися рецептами пиріжків. У мене накопилося в кулінарній книзі стільки багато, що я вирішила їх зібрати все в одну статтю для Вашої зручності. Тут яких тільки немає способів: звичайним способом, гарячим способом, холодним способом, тісто без дріжджів, тісто без соди, тісто без дріжджів і без соди одночасно, заливні пиріжки, швидкі пиріжки, і з лаваша ( за смаком і виглядом не відрізнити від звичайних пиріжків), на кефірі, на молоці, на мінеральній воді, на воді та інші дивіться самі.

РЕЦЕПТ 1: Пиріжки: тісто можна зберігати в холодильнику і заморожувати.

Виходять м’якими і повітряними. Тісто готується дуже швидко, потрібно тільки все змішати, потім прибирати в холодильник і через сорок хвилин можна приступати до смаження пиріжків, а можна залишити, наприклад, в холодильнику на ніч, а наступного дня посмажити пиріжки, коли Вам зручно.

РЕЦЕПТ 2: Пиріжки: тісто готове вже через 1 годину і ідея смачної начинки.

Тісто готове вже через годину. Були днями в гостях, і нас пригощали ось такими смачними пиріжками, вони мені так сподобалися м’які, тануть у роті, ну я, звичайно ж, без рецепта піти не змогла. Тітка каже, що це її фірмовий рецепт і вона готує пироги тільки за цим рецептом.

РЕЦЕПТ 3: Люблю це Тісто, особливо смачні з нього Сосиски в тісті

Дуже мені подобається таке тісто використовувати для духовки, завжди випічка виходить м’якою і залишається як свіжа на наступний день, я б навіть сказала на наступний день пиріжки з нього стають ще смачнішими, а особливо з нього виходять смачними сосиски в тісті.

РЕЦЕПТ 4: Пиріжки як на «Ринку»

Пиріжки як на «Ринку», під такою назвою вони записані у мене в кулінарній книзі, рецепт мені, коли-то давно дала жінка. Вона ходила кожен день, в одне і теж час по організаціям і пропонувала пиріжки співробітникам. Розходилися у неї вони завжди добре, а вона готувала їх з цього тесту. А ще сьогодні я поділюся з Вами незвичайною начинкою із солоних огірків, яку я відкрила для себе зовсім недавно: незвичайна, але дуже смачна.

РЕЦЕПТ 5:Турецьке тісто для пиріжків в духовці: може лежати в холодильнику за 3-4 дні, чекати своєї години.

Чому турецьке я не знаю, чи воно мені вже дісталося з такою назвою.

Тісто еластичне приємне в роботі, при роботі з тестом не потрібно додатково користуватися борошном. Найбільше мені подобається, що замісити тісто можна і прибрати в холодильник і там воно може лежати і чекати своєї години 3-4 дні. Це дуже зручно. До речі, таке тісто відмінно підходить для будь-якої випічки в духовці, наприклад домашньої піци, коржів, пирогів. Якщо додати більше цукру можна приготувати булочки. Сьогодні у мене пиріжки з вишнею.

РЕЦЕПТ 6: Хрусткі пиріжки трубочки: хоч з картоплею, з капустою.

Виходять надзвичайно смачні, начинки багато, тісто тоненьке і хрустке. Їх можна приготувати з будь-якою начинкою хоч з картоплею хоч з капустою. Тісто готується швидко без дріжджів, соди і розпушувача. Так як тісто готується швидко спочатку готуємо начинку.

РЕЦЕПТ 7: Швидкі пиріжки “Лапті” з сирного тіста

Смак у таких пиріжків непорівнянний ні з якими іншими пиріжками. Щоб зрозуміти, потрібно приготувати та спробувати. Тим більше цей рецепт з розряду швидких. Тісто готується дуже швидко, буквально через 5-10 хвилин у Вас вже буде готове тісто, залишиться тільки підготувати начинку.

РЕЦЕПТ 8: Сосиски в тесті на сковороді

Хоч це і не зовсім корисно, але це однозначно дуже смачно і готується не складно. Тісто я для смажених сосисок роблю на воді з додаванням молока. Можна завести тісто просто на воді і яйця в тісто не додаю.

РЕЦЕПТ 9: Пиріжки не вбирають в себе масло при смаженні

Вони виходять зовсім не жирними, масло наливаю в сковороду один раз і не підливаючи смажу всі пиріжки. З цієї кількості виходить 30 пиріжків. Тісто готую без дріжджів, тому готове воно вже відразу, тільки замісили і можна відразу приступати до формування пирогів.

РЕЦЕПТ 10: Відкриті пиріжки з начинкою. Карельські хвіртки

Карельські хвіртки. Це неймовірно смачні відкриті пиріжки з начинкою. Тут не потрібні ні дріжджі, ні розпушувачі.

РЕЦЕПТ 11: Індійські пиріжки

Індійських пиріжків (самоса) Тісто в них незвичайне, воно без дріжджів і соди. Можна випікати в духовці і смажити на сковороді, а форма привертає увагу і хочеться швидше спробувати. Можна використовувати будь-яку овочеву або м’ясну начинку. Я сьогодні пропоную овочеву начинку.

РЕЦЕПТ 12: Пиріжки без ліплення з заливного тесту.

Пироги виходять наивкуснейшими! Рецепт дуже простий, з тестом ніякої метушні, не потрібно нічого ліпити, просто замішуємо рідке тісто і заливаємо начинку і випікаємо в духовці. Начинка може бути різною, головне, щоб вона швидко пропікався. Я сьогодні пропоную приготувати з рибною начинкою.

РЕЦЕПТ 13: Пиріжки з лаваша

Хто пробує у мене такі пиріжки думають, що вони приготовані за особливим рецептом, адже тут тісто листкове і навіть не здогадуються, що тут лаваш.

РЕЦЕПТ 14 : Маленькі пиріжки. Тісто за 20 хвилин і з секретиком картопляна начинка (холодний спосіб)

В першу чергу я люблю їх за незвичайну форму. Тісто я використовую моє улюблене, яке підходить в холодній воді і вже готовий через 20 хвилин. І начинка у мене сьогодні улюблена багатьма картопляна, розповім, як зробити її ще смачніше.

РЕЦЕПТ 15: Пиріжки м’які і 2 ідеї смачної начинки

Пиріжки дуже смачні! М’які, апетитні, що тануть у роті – від такої смакоти ніхто не відмовиться і на столі не затримуються, зникають за лічені хвилини. Готую їх часто з різними начинками, сьогодні у мене всіма улюблена начинка у нашій родині з яйцем і цибулею з морквою і маком.

РЕЦЕПТ 16: Пиріжки на швидку руку на мінеральній воді

РЕЦЕПТ 17: Швидкі біляші на кефірі

Виходять смачні, пишні та соковиті. Тісто готується на кефірі дуже швидко і без дріжджів, і не потрібно чекати, коли тісто підніметься, можна відразу приступати до приготування.

РЕЦЕПТ 18: Тонкі пиріжки на кефірі

Це дуже смачно! Тісто на кефірі готується буквально за п’ять хвилин, а виходить ніжне, м’яке. Спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте. Смачно, швидко, доступно і дуже апетитно!

РЕЦЕПТ 19: Пиріжки з Заварного дріжджового тіста (гарячим способом)

Тісто по цьому рецепту готується буквально за 5 хвилин і не вимагає расстойки. Тісто універсальне, можна і смажити на сковороді і пекти в духовці. Виходять пишні, рум’яні і залишаються як свіжі навіть через добу. Інгредієнти найдоступніші. Тісто дуже швидке і готується швидко, тому потрібно спочатку підготувати начинку.

РЕЦЕПТ 20: Пиріжки з лівером з рідкого тіста

Пиріжки з лівером з рідкого тіста. Просто Смакота! Пиріжки виходять м’які, пухнасті, ароматні.